Translate

18 Eylül 2014 Perşembe

Kiehl's Creamy Eye Treatment / with Avocado

Merhaba..
Bugün sizlere yaklaşık 3 aydır kullandığım göz kreminden bahsedeceğim.

Kiehl's benim geç tanıştığım bir marka oldu. Verdikleri testerlar sayesinde bir kaç ürününü denemiş oldum ve çoğunu beğendim. Tester konusunda gerçekten cömert oluklarını söylemeliyim. Kiehl's Creamy Eye Treatment ile böyle tanıştım ve satınalmam uzun sürmedi.
Kuru bir cilde sahibim. Bu nedenle her zaman iyi bir nemlendirici arayışım var. Cilt bakımında, özellikle göz kremleri vazgeçilmezim. Kiehl'sın avokadolu bu ürünü göz çevremin nem ihtiyacını fazlasıyla karşılayan bir ürün oldu. Mağaza sorumlularından biri, içeriğinde yoğun miktarda saf su olduğunu söylemişti ki, kremi uygularken sulu yapısını hissedebiliyorsunuz. Küçük bir miktar alarak yüzük parmağımla ve tampon hareketlerle göz çevreme uyguluyorum. Gözaltı kapatıcısı için de iyi bir baz görevi görüyor ve kapatıcının cilinizi kurutmasını ve çizgilenme yapmasını azaltıyor.


Gelelim içeriğine; öncelikle Kiehl'sın eczanı olarak kurulduğunu ve içerik yönünden ürünlerinin, diğer pek çok cilt bakım ürününe kıyasla masum olduğunu söyleyebilirim.

Avokado Yağı
Amerika'da yetişen tropik bir ağacın meyvesinden elde edilen avokado yağı, tüm meyve yağları içerisinde nemlendirici etkisi en yüksek olan yağ olarak bilinir. Aynı zamanda doğal bir amino asit proteini, A, D, E Vitaminleri ve potasyum kaynağıdır. Cildin doğal nemini geri kazanmasına yardımcı olur.

Beta Karoten
Beta Karoten, havuç gibi birçok turuncu/kırmızı sebzede ağırlıklı olarak bulunan, doğal yollardan elde edilen bir antioksidandır.

Shea Yağı
Shea Yağı, Afrika'da yetişen karate ağacının meyvesinden elde edilen, doğal bir yağdır ve nemlendirici özellikleri ile bilinir. Cildi nemsizliğe karşı korur, cilde esnekliğini geri kazandırır ve kuru cildin görünümünün iyileştirmesine yardımcı olur.

Ürün, 15 ml ve 74 TL (Ürün kalitesine göre fiyatı makul buluyorum. Mağazalarından ürün testerlarını edinmenizi öneririm.)

Telefon siparişi verebileceğiniz iletişim bilgilerini sitelerinde bulabilirsiniz. Link

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder