Translate

27 Ekim 2014 Pazartesi

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer // Renkli Nemlendirici

İşte en sevdiğim renkli nemlendirici..

Kapatıcılığı az ancak nemlendirici özelliği olan, sanki kendi cildiniz gibi duran ancak daha sağlıklı bir görünüm elde etmenize yarayan, genelde güneş koruma özelliği bulunan renkli nemlendiricilere ba-yı-lı-yo-rum. Yaklaşık 1 yıldır kullandığım NARS'ın bu ürünü, bu özetin ta kendisi olmakla birlikte, doğal duran kapatıcı özelliği de bence gayet başarılı.


Ürünü, fırça ve parmaklarımla uyguluyorum. Her iki şekilde de sonuç başarılı. Küçücük bir miktarı bile yeterli olabiliyor. Ayrıca gün boyu kalıcılığını koruyor. Cildimi nemlendiriyor ve uygulama sonrası yüzümde hiçbir ağırlık hissi bırakmıyor. Hoş bulduğum ve kalıcı olmayan meyvemsi bir kokusu var.


Ambalajını, diğer tüm NARS ürünleri gibi, sade ve şık buluyorum. Plastik tüp şekliyle, yanınızda taşımak için de pratik. SPF 30 (güneş koruma) içeriyor. Yaz tatilimde yanımdan ayırmadım.

Bendeki rengi Finland. Satınaldığımda en açık rengi buydu, fakat renk seçeneğini, bir ton daha açığını ekleyerek 11'e çıkardılar. Kışın renk uyumu harika, ancak yazın bronzlaştığımda açık kaldığı için, bittiğinde bir ton koyusu olan Alaska rengini almayı düşünüyorum. 


Hafif parlak bir görünüm verdiği için belki yağlı ciltler hoşlanmayacaktır. Ancak kuru veya karma bir cilde sahipseniz ve fondoten gibi ağır ürünleri tercih etmiyorsanız bu ürüne bir şans verin derim.

Ürün 4 hafta gibi bir süre içinde renk eşitsizliklerini azaltacağını iddia ediyor. Ben düzenli bir şekilde (her gün) kullanmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım.

Sephora'larda bulabilirsiniz. Fiyatını hakettiğini düşünüyorum. 50 ml 99 TL.


Parfüm, paraben, yağ ve sülfat içermeyen ürünün tek hoşlanmadığım yönü Talc içermesi. Genelde ucuz kozmetik ürünlerinde karşılaştığımız bu içeriğin bu üründe olması benim için hayal kırıklığı. Yine de vazgeçmiyorum.

Ingredients / İçindekiler: Water, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Propanediol, Diethylhexyl Succinate, Glycerin, Nylon-12, Cyclomethicone, Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Sesquiisostearate, Stearic Acid Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Fragrance, Dimethicone/Vinyl, Dimethicone Crosspolymer, Trisodium, Edta, Aluminum Distearate, Talc, Ascorbyl Glucoside, Polysilicone-2, Vibrio Alginolyticus Ferment Filtrate, Tocopherol, Alteromonas Ferment Filtrate, Maris Sal (Sea Salt), Hydrogen Dimethicone, Bht, Algae (Algae Extract), Sodium Metabisulfite, Curcuma Longa [Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract], Potassium Sorbate, Geraniol, Limonene, Citral, Linalool [+/- (May Contain): Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)].

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder